Fazlida's FotoPage

By: Fazlida Dahalan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Saturday, 29-Dec-2007 07:12 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan Nisa dan Gafur

 
 
 
View all 6 photos...
Lamanya tak update my fp ni. It;s like half a year already since I'm updating this fp. Been so hecticlah this sem. Seriously busy either with workload or study. The subject taken this sem is quite heavy so..didn't have much time to play around.So, this is actually pictures taken during Nisa (anak Puksu) kawin kat Port Klang last year.Theme of the day is gold or chocoolate so kitorang semua sedara mara pulunlah wear that colour.Tasya pun ibu bought new dress specifically utk attend that wedding. Having so much fun that day. Kitorang balik Penang a day after the wedding.







Gambar-gambar Tasya bawah ni was taken by the wedding photographer. Hmm...our camera kena smash by Tasya time she was playing around atas pelamin and lense dia rosak.Until now tak repair lg and ibu plan nak buy new camera jerlah since that camera pun dah tak berapa clear picture dia.Hehehe..alasan nak beli baru, ayah kata So u can see the sharpness of the picture taken by the wedding photographerlah kan. Very nice shot too. A thousand claps to Halim from http://spiral.fotopages.com









Thursday, 20-Dec-2007 06:24 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya AldilAdha di Yan, Kedah

 
 
 
View all 4 photos...








Sunday, 16-Dec-2007 09:07 Email | Share | | Bookmark
Bercuti di Cameron Highland

 
 
 
View all 7 photos...
Minggu ni kitorang plan nak ke Cameron Highland.Plan asalnya pagi Sabtu tu nak ke Perak..ada wedding sedara kat sana then terus naik Cameron but then since Abang kerja ari Sabtu kitorang bertolak petang tu straight ke Cameron jer. Mama, abah dan Kak Chaq sekeluarga stick to original plan so kitorang jumpa diorang kat sana. Kak Chik lak akan joint kitorang since Abang Li tak dpt nak ikut sama. So janji punyer janji , lastly kul 2 petang br gerak dr rumah...dekat kul 3 lebih baru gerak dr Juru lepas amik Kak Chik. Hmm...nak sampai Cameron tu lak, masya-allah...letihnya. Kitorang lalu simpang pulai so jalan taklah seteruk Tapah tp bila dah nak sampai ke Tanah Rata tempat kitorang sewa (Desa Anthurium) tu, jam teruk kat Brinchang....hampeh tull..ingat pasal apa..rupanya ada pasar malam kat situ. Sejam gak stuck kat situ jer. At last kitorang sampai kul 7 malam. Penatnya takyah nak citer.


Sesampai tu mama semua tgh pulunmasak...diorang siap sempat beli sayur lg nak masak dan diorang tapau lauk kenduri...banyak tu. ..kitorang lak memang tgh lapar..apalagi..serbulah... Malam tu jalan-jalan kat town..hidup gak pekan tanah rata tu..tp tak beli apa pun...just menikmati udara malam kat situ.



Esoknya pepagi lg kitorang dah bgn...masak utk breakfast dan masak terus utk tghari...Lepas tu kitorang semua bersiap sedia nak checkout...lepas dah kuar, kitorang gi ke Ladang Teh...amik gambar, beli barang.Aku pulun beli teh strawberry, lemon ngan oren.



Habis gi situ, kitorang gi lak ke strawberry farm. Diorang dok makn aiskrim starberry..aku tak suka pun. Kitorang beli pokok cam pokok pine kat situ.

Lepas tu semua dah lapar, kitorang pun geraklah ke satu taman kat area situ...berkelah tgh2 taman tu.. Tasya lak takmo makan semua...bagai nak rak main kat palyground. Minah kecik tu takleh langsung nampak playground sekarang...taman tu lak besar...banyak tu palyground dia...Tasya main habis semua..jenuh kitorang jaga...tp sebelum tu makan dulu...hahahha...penat jugaklah makan nasi ngan sandwich semua.hehehe..habis berkelah dan mengejar Tasya yang meraung taknak balik, kitorang gerak gi pekan brinchang, sembahyang kat sana. ari pun time tu dah petang ..kul 3 dah pun. Lepas tu kitorang pun gerak nak balik. On the way tu, jumpa tempat sayur...mertua aku semua berhenti nak beli sayur. nak dijadikan citer, hujan turun dengan lebatnya. Malangnya lak, kereta kitorang takder payung..semua tinggal kat Klang..
So kitorang tak turun pun.Abang turun tp tak beli apa pun.Lepas tu kitorang gi kedai area situ gak beli payung strawberry...lawak tull...dah habis perjalanan kat situ...kitorang singgah lg Rose Valley..kali ni semua turun tp tak masuk rose valley pun.Jalan2 kat situ dalam hujan...bawah payunglah..aku beli mushroom ngan asparagus jer..sambil makan cendawan goreng...pastu dah penat sgt....kitorang pun bergerak pulang...sampai umah kul 11 gaklah...jauh nyer dan penatnya arini..........



Quote:
Zai : Hai..salam perkenalan...dok kedah?? Kat mana yer...Faz kat kepala Batas, Penang
Jeff : memang best gi sana tp gi satu malam jer..penat betul
Daalia: Salam perkenalan...hehehe..suka tgk ur fp gak...a very romantic couple and happy family..
Marlin: Salam perkenalan...thanks jenguk fp Faz. Syok gak gi Cameron. Faz pun lama tak gi gak..dr kat U dulu. Ni lalu Simpang Pulai taklah teruk sgt jalannya.Tp memang hujan sekarang ni.Kitorang aritu nasiblah dah nak balik petang tu br hujan..kalau tidak spoil gak. Apartment tu homestay...ada 3 bilik. Tuan rumah tu sewakan Rm380 satu malam.


Thursday, 13-Dec-2007 11:07 Email | Share | | Bookmark
Majlis Akhir Tahun Bengkel Telekomunikasi

 


Saturday, 8-Dec-2007 06:22 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan Tina dan suami...

 
 
 
View all 7 photos...





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net